Categories:
Obsługa
Płatności
System działa w ten sposób, że uczestnik najpierw rejestruje się na wydarzenie, a następnie na ekranie podsumowania widzi dostępne metody płatności. Tym samym bilet jest dla niego zarezerwowany, a system czeka na realizację płatności.
Jeżeli zależy ci na szybkim zwalnianiu nieopłaconych biletów, przejdź do menu Automatyka i włącz Anulowanie rejestracji z opóźnieniem względem daty rejestracji ustawionym na 1 godzinę. W ten sposób uczestnik będzie miał 60 minut na dokonanie płatności – jeśli tego nie zrobi, jego zgłoszenie zostanie automatycznie anulowane, a bilet wróci do puli dostępnych.
Dane tego uczestnika będą dla ciebie dostępne w menu Uczestnicy, w zakładce Anulowani.






