Możesz wyłączyć autoakceptację uczestników jeżeli zamierzasz prowadzić otwartą rejestrację, ale chcesz również dokonać wstępnej selekcji uczestników bazując na informacjach podanych przez nich w formularzu.
W tym celu należy wyłączyć opcję o nazwie Automatyczna akceptacja uczestników dostępną w ustawieniach poszczególnych grup uczestników osobno w menu Grupy/Opłaty. Po jej wyłączeniu uczestnicy rejestrujący się na wydarzenie otrzymają status „Oczekiwanie na akceptację”. W każdym momencie możesz zaakceptować uczestnika – system prześle mu automatycznie informację o tym fakcie.
Opisana opcja jest dostępna tylko dla wydarzeń BEZPŁATNYCH PLUS.